General English Quiz Test For IBPS PO/Clerk Prelims 2022- 31th August

Safalta Expert Published by: Nikesh Kumar Updated Wed, 31 Aug 2022 05:16 PM IST

1) He will (a)/ wait here uptil (b)/ 5 o’clock. (c)/ No error (d)
2) The D.M. (a)/ will preside (b)/ on the feast. (c)/ No error (d)
3) He was (a)/ moved with tears (b)/ on her condition. (c)/ No error (d)

 

IBPS PO General English Practice E-book- Download Now



4) They went (a)/ to home soon after (b)/ the accident.

Free Demo Classes

Register here for Free Demo Classes

Please fill the name
Please enter only 10 digit mobile number
Please select course
Please fill the email
Something went wrong!
Download App & Start Learning

Source: safalta

(c)/ No error (d)
5) It is a (a)/ saying in the (b)/ Keralites. (c)/ No error (d)
6) He does not seem (a)/ to be aware (b)/ as to his qualities. (c)/ No error (d)
7) His behaviour (a)/ cannot be called (b)/ for question. (c)/ No error (d)
8) The banquet to (a)/ all accounts (b)/ was lavish. (c)/ No error (d)
9) You must (a)/ learn to tackle (b)/ with complex problems. (c)/ No error (d)
10) I regret for (a)/ my absurd (b)/ remarks. (c)/ No error (d)

Answer 


1 (b) 2 (c) 3 (b) 4 (b) 5 (b) 6 (c) 7 (c) 8 (b) 9 (c) 10 (a) 

Free E Books