General English Quiz Test For IBPS PO/Clerk Prelims 2022- 24th August

Safalta Expert Published by: Nikesh Kumar Updated Wed, 24 Aug 2022 04:19 PM IST

1) The news of the (a)/ Prime Minister’s death (b)/ spread in all over the country. (c)/ No error (d)
2) He always travelled (a)/ in second class with a view to understanding (b)/ the pulse of his countrymen. (c)/ No error (d)
3) She succeeded (a)/ on dint of perseverence (b)/ and hard work. (c)/ No error (d)
4) After his death, (a)/ his wife and children (b)/ died of misery and starvation. (c)/ No error (d)
5) While going to college, (a)/ I met my old friends (b)/ in the way.

Free Demo Classes

Register here for Free Demo Classes

Please fill the name
Please enter only 10 digit mobile number
Please select course
Please fill the email
Something went wrong!
Download App & Start Learning

Source: safalta

(c)/ No error (d)
6) My friends entrusted (a)/ me his valuables (b)/ when he went abroad. (c)/ No error (d)
7) Our neighbour (a)/ was charged of (b)/ murder last year. (c)/ No error (d)
8) You must comply by (a)/ the orders (b)/ of your seniors. (c)/ No error (d)
9) The father of (a)/ my friend deals (b)/ with medicine. (c)/ No error (d)
10) She has been (a)/ ill from fever (b)/ since Monday. (c)/ No error (d)
 

Answer 


1. (c) 2. (b) 3. (b) 4. (c) 5. (c) 6. (b) 7. (b) 8. (a) 9. (c) 10. (b) 

Free E Books