General English Quiz Test For IBPS PO/Clerk Prelims 2022- 28th August

Safalta Expert Published by: Nikesh Kumar Updated Sun, 28 Aug 2022 12:03 PM IST

1) We suffer because (a)/ we mistake the (b)/ unreal as real. (c)/ No error (d)
2) There is tendency (a)/ of leaving work (b)/ undone on the part of children. (c)/ No error (d)
3) Please tear (a)/ away (b)/ this letter. (c)/ No error (d)
4) She is very arrogant (a)/ because she comes (b)/ from a rich family. (c)/ No error (d)
5) He has not come to (a)/ meet me although (b)/ he came back before a week.

Free Demo Classes

Register here for Free Demo Classes

Please fill the name
Please enter only 10 digit mobile number
Please select course
Please fill the email
Something went wrong!
Download App & Start Learning

Source: safalta

(c)/ No error (d)
6) I saw him climbing (a)/ on the tree to (b)/ pluck mangoes. (c)/ No error (d)
7) Everybody knows (a)/ what (b)/for Kanpuris famous. (c)/ No error (d)
8) He has never wished any (a)/ reward although he has served suffering (b)/ humanity throughout his life. (c)/ No error (d)
9) Do you know (a)/ he will be operated tomorrow/ (b)/ in a Delhi hospital ? (c)/ No error (d)
10) Six teams are (a)/ competing the (b)/ Singer World Cup. (c)/ No error (d)

IBPS PO General English Practice E-book- Download Now


Answer 

1) (c) 2) (b)  3) (b) 4) (c)  5) (c) 6) (b) 7) (c) 8) (a) 9) (b) 10) (b)  

Free E Books