General English Quiz Test For IBPS PO/Clerk Prelims 2022- 29th August

Safalta Expert Published by: Nikesh Kumar Updated Mon, 29 Aug 2022 08:23 AM IST

1) They were talking about (a)/ something but I (b)/ don’t know what they were talking. (c)/ No error (d)
2) She prays God (a)/ everyday for the (b)/ safe return of her son. (c)/ No error (d)
3) In a short time the new staff (a)/ will be substituted by those who (b)/ are on long leave. (c)/ No error (d)
4) You should not leave Delhi (a)/ as it is not (b)/ safe to go there. (c)/ No error (d)
5) My father has (a)/ promised to provided (b)/ me a scooter next year.

Free Demo Classes

Register here for Free Demo Classes

Please fill the name
Please enter only 10 digit mobile number
Please select course
Please fill the email
Something went wrong!
Download App & Start Learning

Source: safalta

(c)/ No error (d)

IBPS PO General English Practice E-book- Download Now

6) He always differs from (a)/ his friends in views (b)/ on life. (c)/ No error (d)
7) Indians should (a)/ learn to remain (b)/ united together. (c)/ No error (d)
8) She has a (a)/ great liking to (b)/ sweets. (c)/ No error (d)
9) He is wanting (a)/ of honesty and (b)/ nobody trusts him. (c)/ No error (d)
10) In accordance to (a)/ my advice (b)/ she did not go there. (c)/ No error (d)


 
IBPS PO Salary in Hindi
IBPS PO 2022 Notification
IBPS PO Syllabus in Hindi
 

Answer

1) (c) 2) (a) 3) (b) 4) (a) 5) (c)  6) (a) 7) (c) 8) (b) 9) (b) 10) (a) 

Free E Books